Glasvezel Bedrijvenpark Rijksweg 50 in Kampen

Op het bedrijvenpark Rijksweg 50 in Kampen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen gemakkelijk worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bedrijvenpark RW50 ligt naast Rijksweg 50 en grenst aan het bedrijventerrein Zuiderzeehaven. RW50 is uitstekend te bereiken en beschikt niet alleen over mooie zichtlocaties, maar ook over uitstekende mogelijkheden als het gaat om snelle internetverbindingen. Bedrijven die hier gevestigd zijn of zich nog gaan vestigen kunnen tegen aantrekkelijke voorwaarden worden aangesloten op het glasvezel netwerk en op die manier profiteren van alle mogelijkheden die een glasvezelverbinding met zich meebrengt.

Aan de hand van een postcodecheck krijgt u direct inzage in alle mogelijkheden van een glasvezelaansluiting op dit bedrijventerrein en bijbehorende tarieven. IP Visie heeft al diverse klanten aangesloten op dit bedrijvenpark.