+31 76 - 5331331

Glasvezel Melmerpark in Kampen

Op het bedrijvenpark Melmerpark in Kampen ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van dit bedrijvenpark hebben bedrijven de mogelijkheid om tegen standaard tarieven op dit netwerk te worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Melmerpark

Op bedrijventerrein Melmerpark geldt dat de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek zijn per bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw locatie komen tot stand door de afstand te bepalen tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk gekoppeld kan worden. Om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en alle mogelijkheden op het Melmerpark kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Een glasvezelaansluiting delen op bedrijvenpark Melmerpark

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen kan ervoor worden gekozen om deze te delen met meerdere partijen. Om een glasvezelverbinding te kunnen delen is het noodzakelijk dat alle deelnemers zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal aangesteld worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezel-acces. Hierbij heeft de hoofdcontractant de mogelijkheid om de gemoeide kosten van een glasvezelverbinding gedeeltelijk door te rekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn gewenste diensten rechtstreeks afnemen bij IP Visie, iedere partij zal hiervoor individueel worden gefactureerd. Alle diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige partijen om de privacy te waarborgen.

Interesse in een bedrijfskavel op het Melmerpark? Op de website melmerpark.nl vindt u meer informatie over dit bedrijvenpark.