Glasvezel Kampen

In Kampen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kampen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Kampen

Kampen beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Vloeddijk in het centrum. Vanaf deze locatie lopen diverse glasvezelringen door de stad naar de wijken, bedrijventerreinen en omliggende kernen. KPN heeft enkele jaren terug fors geïnvesteerd in de aanleg van glasvezel voor bedrijven. De belangrijkste industrieterreinen zijn allemaal voorzien van een eigen fijnmazig glasvezelnetwerk waardoor ondernemers vrijwel overal kunnen profiteren van de voordelen van een glasvezel aansluiting. Kampen telt ruim 50.000 inwoners, ligt aan de IJssel in Noordwest-Overijssel en is de grootste plaats in deze regio.

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Kampen

Kampen beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Bedrijvenpark Rijksweg 50

Het bedrijvenpark Rijksweg 50 beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen glasvezel voorzieningen, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Bedrijvenpark RW50 is een vrij nieuw bedrijvenpark. Bij de ontwikkeling is door de gemeente gekozen voor verplicht parkmanagement. Zaken als collectieve beveiliging en bewegwijzering worden hier integraal geregeld.

Melmerpark

Ook op bedrijventerrein Melmerpark is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Zuiderzeehaven

Zuiderzeehaven beschikt over natte en droge kavels. Ideaal voor bedrijven die een eigen aanlegkade willen, zoals overslagbedrijven die hun goederen via het water aan- en afvoeren.

Haatland

Bedrijventerrein Haatland beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal kunnen snelle internet verbindingen gerealiseerd worden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Overige locaties in Kampen

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Kampen uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Haatlandhaven, Bisschopswetering, Nieuwstad, Hogeweg, Veecaten, Kamperveen, Oude Wetering, Oosterholt, De Roskam, De Zande en niet te vergeten in glastuinbouwgebied Koekoekspolder.

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Kampen, het buitengebied en de binnenstad. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Brunnepe, Flevowijk, Cellesbroek, Hagenbroek, Het Onderdijks, Bovenbroek en Het Kampereiland een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.