Glasvezel Kampen

In Kampen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kampen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, bedrijven kunnen hierdoor vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Kampen

Kampen beschikt over een uitstekende glasvezel infrastructuur met als middelpunt de centrale aan de Vloeddijk in het centrum. Vanaf deze locatie lopen diverse glasvezelringen door de stad naar de wijken en bedrijventerreinen.

Glasvezel op bedrijventerreinen

Kampen beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze terreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk.

Bedrijvenpark Rijksweg 50

Het bedrijvenpark Rijksweg 50 beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen glasvezel voorzieningen, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Melmerpark

Ook op bedrijventerrein Melmerpark is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Zuiderzeehaven

Zuiderzeehaven beschikt over natte en droge kavels. Ideaal voor bedrijven die een eigen aanlegkade willen, zoals overslagbedrijven die hun goederen via het water aan- en afvoeren.

Haatland

Bedrijventerrein Haatland beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal kunnen snelle internet verbindingen gerealiseerd worden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Overige locaties in Kampen

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Kampen uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op Haatlandhaven, Bisschopswetering, Nieuwstad, Hogeweg, Veecaten, Kamperveen, Oude Wetering, Oosterholt, De Roskam, De Zande en niet te vergeten in glastuinbouwgebied Koekoekspolder.

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Kampen, het buitengebied en de binnenstad. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Brunnepe, Flevowijk, Cellesbroek, Hagenbroek, Het Onderdijks, Bovenbroek en Het Kampereiland een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.