Glasvezel De Kets in Kaatsheuvel

Op het bedrijventerrein de Kets in Kaatsheuvel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in De Kets

Elk pand in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezel tarieven, dus ook in De Kets. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in De Kets met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.

Doe de Glasvezel postcodecheck