+31 76 - 5331331

Glasvezel De Kets in Kaatsheuvel

Op het bedrijventerrein de Kets in Kaatsheuvel is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Uw glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein de Kets

Wanneer u met meerdere deelnemers in één bedrijfspand bent gevestigd, dan is het mogelijk om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Hiervoor is het echter wel van belang dat alle deelnemers in hetzelfde bedrijfspand zijn gevestigd. Een van de deelnemers zal aangesteld worden als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de verbinding en voor het betalen van de eenmalige en maandelijkse kosten. Hierbij is het gebruikelijk dat deze kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere deelnemer kan zijn diensten afnemen van IP Visie en wordt hier ook individueel voor gefactureerd. De diensten die worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.

Zakelijk Glasvezel capaciteit

De standaardcapaciteit van Zakelijk Glasvezel bedraagt 1 Gbit/s. Dit groeipad kan worden gevuld met verschillende diensten en services. Door de modulaire en schaalbare opbouw van glasvezelverbindingen is het mogelijk om verschillende diensten af te nemen over slechts één breedbandverbinding. Voldoet onze capaciteit van 1 Gbit/s niet aan de behoeften van uw organisatie? Dan is het mogelijk om tegen een meerprijs deze capaciteit te laten verhogen tot wel 10 Gbit/s!