+31 76 - 5331331

Glasvezel Kaatsheuvel

In Kaatsheuvel zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Kaatsheuvel beschikt over een uitgebreide glasvezel infrastructuur waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke voorwaarden vrijwel overal een aansluiting kunnen realiseren.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Kaatsheuvel die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd glasvezel in Kaatsheuvel

De levertijd van Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting gemiddeld 3 tot 4 maanden. Bij het realiseren van een glasvezelverbinding in Kaatsheuvel komt er nogal wat kijken. Een opdracht wordt in de praktijk opgesplitst in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren, waardoor de levertijd kan oplopen. Hierbij kunt u denken aan vorst, vervuilde grond, obstakels op de route (snel- en waterwegen), het aanvragen van de gemeentelijke vergunningen en meer.

Uw glasvezelverbinding delen

Het delen van Zakelijk glasvezel is mogelijk, zo is het mogelijk om met meerdere gebruikers binnen hetzelfde bedrijfspand één glasvezelverbinding te delen om zo op de kosten te kunnen besparen. Indien een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dient een van de deelnemers aangesteld te worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de fysieke glasvezel access en voor de eenmalige en maandelijkse kosten. Het is echter gebruikelijk dat de hoofdcontractant deze kosten doorrekent aan de overige deelnemers. Iedere partij kan bij IP Visie direct hun gewenste diensten afnemen, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. De diensten die worden geleverd staan los van elkaar en zijn afgeschermd voor de overige deelnemers.