Glasvezel Kaag en Braassem

In de gemeente Kaag en Braassem zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het Zakelijk Glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in de gemeente Kaag en Braassem die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Hoogmade

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Kaag

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig

Leimuiden

Roelofarendsveen

Woubrugge

  • Geen bedrijvenlocaties aanwezig
Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie

In de provincie Zuid-Holland ligt de gemeente Kaag en Braassem. De gemeente is ontstaan uit de gemeenten Jacobswoude en Alkemade en heeft ongeveer 26.130 inwoners. Het gemeentehuis van de gemeente Kaag en Braassem is het vergrote gemeentehuis van de voormalige gemeente Alkemade. In de gemeente speelt watersportrecreatie een belangrijke rol, mede doordat de gemeente gelegen is aan de Kagerplassen en aan het Braassemermeer. De gehele gemeente heeft een rijk cultuurleven. De hoofdplaats van de gemeente is Roelofarendsveen Kaag en Braassem is voornamelijk bereikbaar via de snelwegen A4/A44 en via diverse provinciale wegen.

Postcodes: 2370-2377, 2355, 2450, 2451, 2465, 2480, 2481