+31 76 - 5331331

Glasvezel Julianadorp

In Julianadorp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Julianadorp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting kunnen realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Julianadorp

Zakelijk Glasvezel in Julianadorp kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de tarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Julianadorp, dient u een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Vestiging(en) verbinden met glasvezel

Met glasvezel koppelt u eenvoudig eventuele nevenvestigingen. Zo ontstaat een centrale infrastructuur die vele voordelen biedt. Het koppelen van vestigingen met glasvezel is te realiseren op verschillende manieren. Zo kan er gebruikt gemaakt worden van een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Ook is het ook realiseerbaar om andere panden te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel op te zetten met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Op deze wijze wordt het werken in de Cloud veel plezieriger, doordat een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of serverapparatuur in het datacenter.