Glasvezel Woudfennen in Joure

Op het bedrijventerrein Woudfennen in Joure ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier zijn gevestigd kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in Woudfennen

In elke locatie in Woudfennen gelden unieke glasvezeltarieven. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in Woudfennen, dient u een postcodecheck uit te voeren.

Doe de Glasvezel postcodecheck