+31 76 - 5331331

Glasvezel Woudfennen in Joure

Op het bedrijventerrein Woudfennen in Joure ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten om aangesloten te kunnen worden zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. Op glasvezel kunnen ontzettend hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Uw downloadsnelheid is niet alleen hoog, uw uploadsnelheid is bij glasvezel gelijk aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit betekend dat u indien u meerdere verbindingen heeft, deze allen kan vervangen door een enkele glasvezelverbinding. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog veel meer voordelen.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op Woudfennen

Voor iedere locatie op bedrijventerrein Woudfennen gelden unieke glasvezeltarieven. Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten zijn. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Woudfennen, dient u een postcodecheck uit te voeren.