+31 76 - 5331331

Glasvezel Sewei in Joure

Op het bedrijventerrein Sewei in Joure ligt een glasvezel netwerk. In alle straten van het terrein wordt zakelijk glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een aansluiting zijn onder meer afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VOIP bellen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Sewei

Het is mogelijk om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen om zo te besparen op de kosten. Een vereiste voor deze constructie is dat alle partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor ook de gemoeide kosten (eenmalige aansluitkosten + maandelijkse abonnementskosten). Hierbij is het gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens direct vanaf IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, iedere partij wordt hiervoor individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten staan los van elkaar en zijn hierdoor afgeschermd voor de overige partijen.