Glasvezel De Ekers in Joure

Op het bedrijventerrein de Ekers in Joure is een glasvezelnetwerk van KPN aanwezig. Bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen eenvoudig worden aangesloten op dit netwerk. De kosten van een glasvezelaansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden in de Ekers

Zakelijk Glasvezel in de Ekers kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezeltarieven per locatie. De afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige kosten zullen uitvallen. Bekijk de voor uw locatie geldende tarieven en mogelijkheden in de Ekers aan de hand van onze unieke glasvezel postcodecheck.

Levertijd Zakelijk Glasvezel in de Ekers

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in de Ekers. De oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck