+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum Startpunt Joure in Joure

Op het bedrijvencentrum Startpunt Joure in Joure ligt een glasvezel netwerk van KPN. IP Visie levert Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven aan alle bedrijven die in de straten van het bedrijvencentrum zijn gevestigd. De maandelijkse kosten voor een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op bedrijvencentrum Startpunt Joure

Op bedrijvencentrum Startpunt Joure gelden voor iedere bedrijfslocatie unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze unieke Glasvezel Postcodecheck kunt u eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie.

Uw verbinding redundant uitgevoerd

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan kunt u kiezen voor redundantie. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende varianten van een redundante verbinding. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het afnemen van een dubbele verbinding bij verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.