Glasvezel Joure

In Joure zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Joure beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op bedrijventerreinen in Joure

Joure beschikt over een viertal bedrijventerreinen. Alle bedrijventerreinen in Joure beschikken over een eigen glasvezelnetwerk, waardoor bedrijven volop gebruik kunnen maken van goede breedbandvoorzieningen.

Woudfennen

Op bedrijventerrein Woudfennen is een glasvezelnetwerk aanwezig. Dankzij dit netwerk zijn er vrijwel overal op het terrein glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig, maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

De Ekers

Op bedrijventerrein De Ekers ligt er ook een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het bedrijventerrein zijn gevestigd kunnen hierdoor tegen aantrekkelijke voorwaarden een aansluiting op dit netwerk realiseren. Bedrijventerrein De Ekers vormt tevens een van de startpunten voor een glasvezelaansluiting van maar liefst 71 kilometer die zal gaan dienen als hoofdtraject om glasvezel in de gemeente De Friese Meren een stap dichterbij te brengen. Deze aansluiting start in Sneek en gaat langs diverse plaatsen om uiteindelijk aan te komen op het eindpunt in Lemmer.

Overige bedrijvenlocaties in Joure

Naast de grootste bedrijventerreinen van Joure zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties meer dan genoeg mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die een vestiging hebben op Sewei of Tolhuswei kunnen ook een aansluiting laten realiseren op het glasvezelnetwerk.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s.