+31 76 - 5331331

Glasvezel Joure

In Joure zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Joure die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelverbinding in Joure bestellen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. U zult ook de aanvullende diensten die u wenst af te nemen over de verbinding moeten opgeven. Extra (vaste) IP-adressen indien gewenst, kunt u ook aangeven bij de aanvraag. U zult ook moeten kiezen of u een managed of unmanaged router wilt bestellen. Om de aanvraag van Zakelijk Glasvezel te starten kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Klaar voor de toekomst met Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen. De opbouw van Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s.