Glasvezel Joure

In Joure zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Joure beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven vrijwel overal de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities een razendsnelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Joure

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Joure, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Woudfennen
  • De Ekers

Overige bedrijvenlocaties in Joure

Naast een aansluiting op de grootste bedrijventerreinen van Joure zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties meer dan genoeg mogelijkheden voor een aansluiting op het glasvezelnetwerk. Bedrijven die een vestiging hebben op Sewei of Tolhuswei kunnen ook een aansluiting laten realiseren op het glasvezelnetwerk.

Klaar voor de toekomst

Zakelijk Glasvezel wordt standaard geleverd met een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit toekomstvaste groeipad heeft u de mogelijkheid om verschillende diensten en services te stapelen. De opbouw van zakelijk glasvezel is modulair en schaalbaar, hierdoor is het mogelijk om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie deze capaciteit op aanvraag en tegen een meerprijs uitbreiden tot maximaal 10 Gbit/s.