Glasvezel Jisp

In Jisp zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Jisp beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Jisp

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, dus ook in Jisp. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Jisp is het noodzakelijk om een Glasvezel Postcodecheck uit te voeren.

Aanvullende diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. U kunt diensten blijven stapelen zolang de de glasvezel access limiet van 1 Gbit/s van niet overschreden wordt.