Glasvezel Ittervoort

In Ittervoort zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel in Ittervoort

Voor het laten realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Ittervoort bedraagt de levertijd gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een hoop komt kijken. Een oplevering is uitgewerkt in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. Er kan hierbij gedacht worden aan factoren als vorst, de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, obstakels op de route (snel-/waterwegen) en meer...

Dubbel uitgevoerde verbinding

Is het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang dat u continu in verbinding staat met het internet? Dan biedt redundantie een uitkomst. Wanneer uw glasvezelverbinding redundant is uitgevoerd, dan heeft u de zekerheid dat uw verbinding ten alle tijden online zal zijn. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Er kan met bijvoorbeeld een dubbele verbinding van verschillende internetproviders die beschikken over een geografisch gescheiden netwerk al redundantie worden bereikt. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw bedrijfssituatie, dan kunt u hiervoor contact opnemen met een van onze adviseurs. De adviseurs van IP Visie kunnen u alles vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.


Ittervoort is onderdeel van de gemeente Leudal