Glasvezel Ilpendam

In Ilpendam zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN.

De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Ilpendam

Op elke locatie in Ilpendam gelden unieke glasvezeltarieven. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Ilpendam? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Levertijd in Ilpendam

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelverbinding in Ilpendam een hoop komt kijken. Dit proces wordt onderverdeeld in ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.