+31 76 - 5331331

Glasvezel Ilpendam

In Ilpendam zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk de glasvezeltarieven in Ilpendam

Op elke locatie in Ilpendam gelden unieke glasvezeltarieven. Deze afstand tussen uw pand tot het glasvezelnetwerk bepaald de glasvezeltarieven die op uw locatie gelden. Wanner het makkelijker is om uw pand verbinden aan het glasvezelnetwerk, des te lager de eenmalige aansluitkosten zullen uitvallen. Geïnteresseerd in de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Ilpendam? Doe de glasvezel postcodecheck voor uitsluitsel.

Contract voor Zakelijk Glasvezel in Ilpendam

IP Visie kent voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. U kunt een contract voor Zakelijk Glasvezel afsluiten voor een periode van 1, 3 of 5 jaar. Wanneer u een contract doet afsluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractduur is verstreken, dan heeft u uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor weer een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract tekent, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn. De tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract blijven dan geldig.