+31 76 - 5331331

Glasvezel IJzendoorn

In IJzendoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. IJzendoorn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om vrijwel overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk glasvezeltarieven in IJzendoorn

In IJzendoorn geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de tarieven op uw locatie. De eenmalige kosten zijn gebonden aan hoe gemakkelijk uw pand is te koppelen aan het glasvezelnetwerk. Om inzicht te krijgen over de tarieven en mogelijkheden in IJzendoorn, dient u een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Levertijd glasvezel in IJzendoorn

Om een nieuwe glasvezelverbinding te realiseren dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Dit komt omdat er bij het realiseren van de fysieke glasvezelaansluiting in IJzendoorn een hoop komt kijken. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene levertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.


IJzendoorn maakt onderdeel uit van de gemeente Neder-Betuwe

Postcode: 4053