+31 76 - 5331331

Glasvezel Zomerdijk in IJsselstein

Op het bedrijventerrein Zomerdijk in IJsselstein is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De eenmalige aansluitkosten zijn afhankelijk van de locatie van uw pand en de afstand tot de glasvezel-infrastructuur. De maandelijkse kosten worden bepaald door de kosten van de huur van de vezel, de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een zakelijke glasvezelverbinding zijn een hoop voordelen verbonden. Met een groeiende vraag naar meer bandbreedte onder bedrijven biedt Zakelijk Glasvezel met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s de ideale oplossing. Daarnaast is een glasvezelverbinding symmetrisch van aard, wat inhoudt dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid altijd gelijk aan elkaar zijn. Een ander groot voordeel van een glasvezelverbinding is de modulaire en schaalbare opbouw, hierdoor is het mogelijk om meerdere (internet) diensten af te nemen over slechts één verbinding. Dit alles in combinatie met een hoge up-time zorgt ervoor dat Zakelijk Glasvezel uitstekend geschikt is binnen uw bedrijf.

Zakelijk Glasvezel delen op bedrijventerrein Zomerdijk

Het is mogelijk om Zakelijk Glasvezel te delen. U kunt met meerdere partijen binnen hetzelfde bedrijfspand een glasvezelverbinding delen om zo op de kosten te besparen. Een van de deelnemende partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Het is hierbij gebruikelijk dat de eenmalige en maandelijkse kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige deelnemers. Iedere partij kan zijn eigen diensten direct afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Bij een gedeelde glasvezelverbinding heeft het verbruik van de overige deelnemers geen invloed op uw eigen internetsnelheid. Dit betekent dat u nooit snelheidsverlies op uw eigen glasvezelverbinding zult ondervinden, ondanks het feit dat alle partijen zijn aangesloten op dezelfde glasvezelswitch.