Glasvezel Over Oudland in IJsselstein

Op het bedrijventerrein Over Oudland in IJsselstein ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten op dit bedrijventerrein zijn voor alle bedrijven identiek. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Over Oudland

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Over Oudland een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast Zakelijk Internet kunt u nog kiezen uit een hoop aanvullende diensten die u kunt afnemen. Er kan dan gedacht worden aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, VOIP bellen, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Doe de Glasvezel postcodecheck