+31 76 - 5331331

Glasvezel Over Oudland in IJsselstein

Op het bedrijventerrein Over Oudland in IJsselstein ligt een glasvezel netwerk. Alle bedrijven die hier gevestigd zijn kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De eenmalige aansluitkosten op dit bedrijventerrein zijn voor alle bedrijven identiek. De maandelijkse kosten worden onder andere bepaald door de gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via een zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over deze verbinding worden data en telefonie dan gescheiden getransporteerd. U heeft hierbij de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen. Uw huidige telefooncentrale kan worden uitgerust met een SIP Trunk waarmee u kunt profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om dezelfde functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Over Oudland

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Over Oudland een hoop kijken. Zo bestaat dit proces uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende oplevertijd vertragende factoren. Denk hierbij aan bijvoorbeeld obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, maar ook zaken als de bouwvak, vergunningen en nog veel meer.