Glasvezel IJsselstein

In IJsselstein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. IJsselstein beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in IJsselstein

IJsselstein beschikt over een uitstekende breedbandvoorzieningen. Vanaf de centrale in de straat Hazenveld vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken en bedrijventerreinen. Het uitgebreide glasvezelnetwerk van IJsselstein is in 2012 aangelegd en heeft ervoor gezorgd dat IJsselstein een van dé snelste breedbandgebieden van Nederland is. De aanleg van het glasvezelnetwerk in 2012 heeft ervoor gezorgd dat IJsselstein prima mee kon gaan met alle digitale ontwikkelingen en dat zowel bedrijven als particulieren in staat worden gesteld om gebruik te maken van de nieuwste digitale diensten, dit zou zonder het glasvezelnetwerk allemaal niet mogelijk zijn geweest.

Glasvezel op bedrijventerreinen in IJsselstein

In IJsselstein zij er diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk.

Lagedijk

Bedrijventerrein Lagedijk is met een oppervlakte van 55 hectare een van de grootste bedrijventerreinen van IJsselstein. Bedrijventerrein IJsselstein beschikt over een eigen glasvezelnetwerk. Dit netwerk is aangelegd na een succesvol vraagbundelingstraject. De aanwezigheid van glasvezel zorgt ervoor dat vrijwel alle bedrijven die op Lagedijk gevestigd zijn tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Over Oudland

Op bedrijventerrein Oud Oudland is er ook een glasvezelnetwerk aanwezig dat is aangelegd na een succesvol vraagbundelingstraject. Vrijwel overal op het terrein zijn er glasvezelvoorzieningen aanwezig waardoor bedrijven eenvoudig een aansluiting kunnen realiseren.

Paardenveld

Op bedrijventerrein Paardenveld is eveneens een glasvezelnetwerk aanwezig. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn hebben de mogelijkheid om tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten te worden.

Overige bedrijvenlocaties in IJsselstein

Naast de grotere bedrijventerreinen van IJsselstein zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Er kan ook glasvezel gerealiseerd worden op de bedrijventerreinen Zomerdijk en De Corridor.

Zakelijk Glasvezel contract afsluiten in IJsselstein

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel een drietal standaard contracttermijnen die IP Visie hanteert. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is het natuurlijk mogelijk om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet doet verlengen, dan zal de glasvezelaansluiting maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.