Glasvezel IJsselstein

In IJsselstein zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. IJsselstein beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven gunstig kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in IJsselstein

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in IJsselstein, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • Lagedijk
  • Over Oudland
  • Paardenveld

Overige bedrijvenlocaties in IJsselstein

Naast de grotere bedrijventerreinen van IJsselstein zijn er ook op diverse andere bedrijvenlocaties voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk. Er kan ook glasvezel gerealiseerd worden op de bedrijventerreinen Zomerdijk en De Corridor.

Zakelijk Glasvezel contract afsluiten in IJsselstein

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel een drietal standaard contracttermijnen die IP Visie hanteert. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Wanneer u ervoor kiest om een contract af te sluiten met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van aantrekkelijkere tarieven voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is het natuurlijk mogelijk om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Indien u het contract niet doet verlengen, dan zal de glasvezelaansluiting maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.