+31 76 - 5331331

Glasvezel IJsselmuiden

In IJsselmuiden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. IJsselmuiden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de KPN centrale aan de Zwolseweg. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de woonwijken en bedrijventerreinen. De kosten voor een glasvezel aansluiting in IJsselmuiden zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in IJsselmuiden die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Oplevering Zakelijk Glasvezel in IJsselmuiden

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in IJsselmuiden een hoop kijken. De oplevering bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die de levertijd kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, de bouwvak, obstakels op de route (snel-/waterwegen), het aanvragen van de benodigde vergunningen bij de gemeente en meer...

Extra zekerheid voor uw glasvezelverbinding

Wanneer het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie van cruciaal belang is dat u in verbinding staat met het internet, dan biedt redundantie een uitkomst. Door te kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding heeft u zeekrheid over de uptime. Er zijn verschillende mogelijkheden om redundantie toe te passen. Zo kan er met een dubbele verbinding van elk een andere provider die gebruik maken van een geografisch gescheiden netwerk al redundantie bereikt worden. De adviseurs van IP Visie kunnen u bijstaan bij het selecteren van de meest geschikte redundante oplossing voor uw bedrijfssituatie. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende vormen van redundantie en welke redundante varianten het beste aansluiten bij uw bedrijfssituatie en waarom.