+31 76 - 5331331

Glasvezel IJsselmuiden

In IJsselmuiden zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting in IJsselmuiden zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op de bedrijventerreinen van IJsselmuiden

IJsselmuiden beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, die is opgebouwd vanuit de centrale aan de Zwolseweg. Van hier vertrekken diverse glasvezelkabels naar de woonwijken en de bedrijventerreinen.

Spoorlanden

Het bedrijventerrein Spoorlanden inclusief de uitbreiding Spoorlanden 2 beschikken beide over een glasvezelnetwerk. In alle straten liggen glasvezel voorzieningen, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

De realisatie van de Manenbergring op het nieuwe industrieterrein heeft lang geduurd, omdat lang getwijfeld is of de uitbreiding wel noodzakelijk was.

Zendijk

Bedrijventerrein Zendijk beschikt eveneens over een volledig dekkend glasvezelnetwerk. Overal kunnen snelle internet verbindingen gerealiseerd worden tegen aantrekkelijke voorwaarden.

Glasvezel in de rest van IJsselmuiden

Naast de reeds genoemde bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van IJsselmuiden en het buitengebied. Zo kunnen bedrijven die hier gevestigd zijn een glasvezelaansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.