+31 76 - 5331331

Glasvezel Havengebied in IJmuiden

In het havengebied van IJmuiden ligt een glasvezel netwerk van KPN. Alle bedrijven die in de straten van het havengebied gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Dit geldt ook voor bedrijven die gevestigd zijn in het havengebied van Zeehaven IJmuiden II

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen die voor bedrijven interessant zijn. U kunt met Zakelijk Glasvezel genieten van zeer hoge snelheden tot maar liefst 1.000 Mbit/s (hoger mogelijk op aanvraag) Ook is het zo dat de uploadsnelheid gelijk is aan de downloadsnelheid van een glasvezelverbinding. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is dat het mogelijk is over de verbinding meerdere diensten te leveren. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er aan een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen verbonden.

Levertijd zakelijk glasvezel in het Havengebied

Voor Zakelijk Glasvezel staat een levertijd van 3 tot 4 maanden voor een nieuwe glasvezelaansluiting. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in het havengebied een hoop kijken. Het proces bestaat uit ongeveer 20 deelprocessen met verscheidene oplevertijd remmende factoren. Denk hierbij aan zaken als gemeentelijke vergunningen, bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen etc.