+31 76 - 5331331

Glasvezel Roodhem in IJlst

Op het bedrijventerrein Roodhem in IJlst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bedrijventerrein Roodhem ligt aan de Zuidwesthoekweg.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven op bedrijventerrein Roodhem

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijventerrein Roodhem zijn uniek per bedrijfslocatie. Een bepalende factor voor deze tarieven is de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk. Nieuwsgierig naar de geldende tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie op Roodhem? Voer dan een Postcodecheck uit om direct inzicht te krijgen.

Levertijd in Roodhem

Voor een nieuwe glasvezel access dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Er komt een hoop kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Roodhem. De oplevering is uitgewerkt in ruwweg 20 deelprocessen met verschillende levertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.