+31 76 - 5331331

Glasvezel Hurwenen

In Hurwenen zijn er voor bedrijven volop mogelijkheden om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hurwenen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor bedrijven de mogelijkheid hebben om tegen aantrekkelijke condities vrijwel overal een snelle internet aansluiting te realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Hurwenen

Zakelijk Glasvezel in Hurwenen kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor de glasvezeltarieven op uw locatie. De eenmalige aansluitkosten zullen lager uitvallen wanneer uw pand makkelijk te koppelen is op het glasvezelnetwerk. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Hurwenen in onze glasvezel postcodecheck.

Uw nevenvestigingen met elkaar verbinden

Wanneer u beschikt over glasvezel wordt het eenvoudig om eventuele nevenvestigingen of filialen te koppelen. Op die manier ontstaat een centrale infrastructuur, die veel voordelen kan bieden. Het is mogelijk op meerdere manieren om vestigingen te koppelen met Zakelijk Glasvezel. Er kan gebruik gemaakt worden van een IP-VPN, waardoor Quality of Service optimaal gebruikt kan worden. Daarnaast is het ook mogelijk om andere vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of een IPSEC-tunnel te bouwen met eigen firewalls over het internet. Het is ook mogelijk een directe koppeling te realiseren naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo veel aangenamer omdat er een directe koppeling wordt gemaakt via een VLAN naar uw eigen kast of apparatuur.