+31 76 - 5331331

Glasvezel Tol-Morres in Hulst

Op het bedrijventerrein Tol-Morres in Hulst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer glasvezeltarieven in Tol-Morres

Op elke locatie in Tol-Morres gelden unieke glasvezeltarieven. Deze tarieven voor Zakelijk Glasvezel worden bepaald door de afstand tussen uw locaties het glasvezelnetwerk. Hoe makkelijker het voor ons is om de aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige aansluitkosten zijn. Benieuwd naar de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Tol-Morres? Doe de Glasvezel Postcodecheck!

Zakelijk Glasvezel delen op Tol-Morres

Wanneer u met meerdere partijen bent gevestigd in hetzelfde bedrijfspand en u kosten wenst te besparen, dan is er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen. Wanneer er een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan zal er een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaalt hiervoor ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van deze kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om verschillende diensten af te nemen bij IP Visie, hiervoor wordt iedere partij individueel gefactureerd. De diensten die per partij worden afgenomen staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.