Glasvezel Hogeweg in Hulst

Op het bedrijventerrein Hogeweg in Hulst is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Bekijk uw glasvezeltarieven in Hogeweg

Zakelijk Glasvezel in Hogeweg kent zoals in de rest van het land haar eigen unieke glasvezel tarieven per locatie. De afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk is bepalend voor deze glasvezeltarieven op uw locatie. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt, hoe makkelijker uw pand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten. Om uitsluitsel te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Hogeweg is het noodzakelijk om een glasvezel postcodecheck uit te voeren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Meer informatie over Hogeweg

Bedrijventerrein Hogeweg is gevestigd in Hulst. De Belgische grens ligt op slechts 6 kilometer van het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is dankzij de N290 en de N258 ook goed bereikbaar in Nederland. Het bedrijventerrein beschikt over een oppervlakte van 80 hectare.

Uitbreiding van bedrijventerrein Hogeweg

Eind 2013 is gestart met het bouwrijp maken van fase 5 van dit bedrijventerrein. De wethouders Diana van Damme-Fassaert en Adri Totté van de gemeente Hulst hebben symbolisch de eerste buis gelegd voor de aanleg van de infrastructuur op het bedrijventerrein. Het bedrijventerrein is centraal gelegen in Zeeuws-Vlaanderen tussen Antwerpen, Rotterdam en de kanaalzone van Gent naar Terneuzen. In 2015 zijn deze werkzaamheden afgerond.

Hogeweg 5 is een ontwikkeling van Heijmans Vastgoed en grenst aan het bestaande bedrijventerrein. Meer informatie over dit nieuwe bedrijventerrein is beschikbaar op www.hogeweg5.com