Glasvezel Hulst

In Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hulst beschikt over een eigen glasvezelring, zodat bedrijven vrijwel overal een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Hulst

Bijna overal in Hulst zijn snelle internet verbindingen beschikbaar via een glasvezel verbinding. Speciale mogelijkheden zijn er echter voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Hogeweg. Dit terrein gelegen aan de rand van Hulst en op een steenworp afstand van de Belgische grens en bestaat uit meerdere gedeelten zoals Hogeweg 5, Tol-Morres en Schapenweide.

Controleer uw glasvezel tarieven in Hulst

Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zullen de eenmalige aansluitkosten lager uitvallen. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden van uw locatie in Hulst met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Wanneer u doet bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP-diensten waaruit u een keuze kunt maken. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden aangesloten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk. Daarnaast is er ook de mogelijkheid om alle functionaliteiten van een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie.