Glasvezel Hulst

In Hulst (Zeeuws-Vlaanderen) zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hulst beschikt over een eigen glasvezelring, zodat wij voor zakelijke gebruikers vrijwel overal een aansluiting kunnen realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Hulst

Bijna overal in Hulst zijn snelle internet verbindingen beschikbaar via een glasvezelverbinding. Speciale mogelijkheden zijn er echter voor bedrijven die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Hogeweg. Dit terrein is gelegen aan de rand van Hulst en ligt op een steenworp afstand van de Belgische grens en bestaat uit meerdere delen, zoals Hogeweg 5, Tol-Morres en Schapenweide.

Controleer uw glasvezel tarieven

Glasvezeltarieven die gelden voor uw locatie zijn afhankelijk van de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Als uw pand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk dan zijn de eenmalige kosten gunstiger. Controleer de geldende tarieven en mogelijkheden op uw locatie met onze uitgebreide glasvezel postcodecheck.

IP Bellen via zakelijk glasvezel

Via uw zakelijke glasvezelverbinding is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te telefoneren. Over een enkele verbinding worden data en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. Als u belt via uw zakelijke glasvezelverbinding, dan wordt hiervoor gebruik gemaakt van de techniek Voice over IP (VoIP). U kunt ervoor kiezen om uw huidige telefooncentrale aan te sluiten op het IP-netwerk met behulp van een SIP Trunk of u kiest ervoor om een geavanceerde telefooncentrale te huren met Hosted Telefonie met alle gewenste mogelijkheden.