+31 76 - 5331331

Glasvezel Hulsberg

In Hulsberg zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Hulsberg zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bekijk uw glasvezeltarieven in Hulsberg

In Hulsberg zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel verbonden met de locatie van uw bedrijfspand. De afstand van uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt bepaald grotendeels de tarieven voor uw locatie. Hoe kleiner de afstand is die overbrugt moet worden en hoe gemakkelijker uw bedrijfspand te koppelen is aan het glasvezelnetwerk, hoe lager deze kosten zullen zijn. Om snel en gemakkelijk inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie in Hulsberg kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Met Zakelijk glasvezel vestigingen koppelen

Zakelijk glasvezel maakt het mogelijk om twee of meerdere vestigingen met elkaar te koppelen in Hulsberg, waarmee u van de netwerken van uw vestigingen één groot netwerk maakt. Hierdoor wordt het beheer vereenvoudigd en zijn applicaties en data op iedere vestiging beschikbaar. Om meerdere bedrijfsnetwerken met elkaar te koppelen wordt vaak gebruik gemaakt van VPN (Virtual Private Network). Hierbij kunt u kiezen uit een Internet VPN of een Besloten VPN verbinding. Het koppelen van uw bedrijfslocaties brengt tevens een hoop voordelen met zich mee.