+31 76 - 5331331

Glasvezel Lucentterrein in Huizen

Op het Lucentterrein in Huizen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van het terrein zijn gevestigd kunnen eenvoudig en tegen standaard tarieven worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op het Lucentterrein

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezel aansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is omdat er nogal wat bij komt kijken om op het Lucentterrein een nieuwe glasvezelaansluiting te realiseren. Zo is dit proces opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verscheidene factoren die deze levertijd kunnen doen vertragen. Denk hierbij aan het aanvragen van gemeentelijke vergunningen, vorst, bouwvak, gesloten seizoenen* en meer...

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april

Dubbel uitgevoerde verbinding

Indien het voor de bedrijfsvoering van uw organisatie belangrijk is dat u continu in verbinding staat met het internet, dan biedt een redundant uitgevoerde glasvezelverbinding een ideale uitkomst. U bent hiermee ervan verzekerd dat uw verbinding ten alle tijden online is. Redundantie kan op verschillende manieren worden toegepast. Zo kan er bijvoorbeeld een dubbele verbinding worden afgenomen van verschillende internetproviders over een geografisch gescheiden netwerk om redundantie te bereiken. Om er zeker van te zijn dat de redundantie die u wenst toe te passen ook geschikt is voor uw organisatie, dan kunt u contact opnemen met een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over redundantie en welke vorm van redundantie het beste aansluit bij uw bedrijfssituatie.