+31 76 - 5331331

Glasvezel Bedrijvencentrum de Beurs in Huizen

Op bedrijvencentrum de Beurs in Huizen ligt een glasvezel netwerk van KPN. Bedrijven die in de straten van dit bedrijvencentrum zijn gevestigd kunnen tegen standaard tarieven beschikken over een glasvezel aansluiting. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

VoIP telefonie en Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel kunt u op een veilige en betrouwbare manier telefoneren. Zowel data als telefonie lopen hierbij gescheiden over dezelfde breedbandverbinding. Bij IP Visie heeft u de keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale worden voorzien van een SIP Trunk om te kunnen profiteren van de voordelen van IP. Heeft u geen telefooncentrale maar wenst u hiervan wel gebruik te kunnen maken? Dan kunt u met Hosted Telefonie deze functionaliteiten huren.

Bekijk de tarieven voor Zakelijk Glasvezel op de Beurs

De tarieven voor Zakelijk Glasvezel op bedrijvencentrum de Beurs zijn uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven van Zakelijk Glasvezel worden voornamelijk bepaald aan de hand van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer het gemakkelijker is om uw bedrijfspand aan het glasvezelnetwerk te koppelen, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en glasvezelmogelijkheden op bedrijvencentrum de Beurs kunt u een Glasvezel Postcodecheck.