Glasvezel Huizen

In Huizen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Huizen beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities kunnen worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerrein Het Plaveen

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Huizen die gevestigd zijn op bedrijventerrein Het Plaveen.

Om de kosten van een glasvezelaansluiting te delen, kan er gekozen worden om deze te delen met een andere partij. Hiervoor dienen beide (of meerdere) deelnemers gevestigd te zitten in hetzelfde fysieke pand. Een van de partijen moet aangesteld worden als hoofdcontractant en betaald de fysieke verbinding (glasvezel access). Het is gebruikelijk (indien gewest) dat de hoofdcontractant gedeeltelijk de kosten van de glasvezelaansluiting doorrekent naar de andere partijen. Alle diensten zijn afgeschermd van de overige deelnemers om zo privacy te kunnen garanderen.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Huizen

In Huizen zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek voor iedere bedrijfslocatie. De tarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie worden voor het grootste gedeelte bepaald door de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan een glasvezelnetwerk, dan vallen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uit. Aan de hand van de Glasvezel Postcodecheck kunt u snel inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw bedrijfslocatie in Huizen.