+31 76 - 5331331

Glasvezel Bergerden in Huissen

In het glastuinbouwgebied Bergerden tussen Bemmel en Huissen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven en mogelijkheden - Bergerden

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke glasvezeltarieven, zo ook in Bergerden. tarieven die gelden voor uw locatie zijn gebonden aan de afstand van uw pand tot het glasvezelnetwerk. Voor de eenmalige aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Aan de hand van onze unieke postcodecheck kunt u uitsluitsel krijgen over de actuele tarieven en mogelijkheden in Bergerden.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.