+31 76 - 5331331

Glasvezel Agropark in Huissen

Op het bedrijventerrein Agropark in Huissen is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Dit geldt ook voor Agropark II

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Er kan op glasvezel uitermate hoge snelheden (1.000 Mbit/s of hoger op aanvraag) gerealiseerd worden. Daarbij geldt ook dat glasvezelverbindingen een gelijke uploadsnelheden hebben als downloadsnelheden. Een van de grootste voordelen van is dat IP Visie over een glasvezelverbinding meerdere diensten kan leveren. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

  • Modulair en schaalbaar
  • Toekomstvast
  • Stabiel en betrouwbaar
  • Up-time SLA van 99,9%

Levertijd van Zakelijk Glasvezel op Agropark

Voor de realisatie van een nieuwe glasvezelaansluiting dient u rekening te houden met een levertijd van 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er nogal veel komt kijken om een glasvezelverbinding te realiseren op Agropark. Zo bestaat dit proces uit wel 20 deelprocessen en kent verschillende vertragende factoren. Zo dienen er voor een glasvezelverbinding verschillende vergunningen te worden aangevraagd bij de gemeente, maar ook zaken als bouwvak, vorst, gesloten seizoenen* en meer zaken kunnen voor extra vertraging zorgen.

*Gesloten seizoenen lopen in Nederland van 15 oktober tot en met 1 april