Glasvezel Huissen

In Huissen zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Huissen beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, waardoor het voor bedrijven mogelijk is om bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet verbinding te realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Meer informatie over glasvezel in Huissen

Huissen beschikt over een eigen glasvezelinfrastructuur. Vanuit de centrale aan de Kampstuk vertrekken diverse glasvezelringen naar de omliggende wijken- en bedrijventerreinen, waarop zowel particulieren als bedrijven aangesloten kunnen worden om zo te beschikken over uitstekende breedbandvoorzieningen.

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Huissen

In Huissen zijn er twee bedrijventerreinen. Op beide bedrijventerreinen zijn er mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden.

NEXTgarden

In het glasbouwtuingebied Bergerden ligt er een glasvezelnetwerk. Alle bedrijven die in de straten van het terrein gevestigd zijn kunnen hierdoor gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden op dit netwerk aangesloten worden. Dit gebied ligt tussen Huissen en Bemmel. Voorheen stond het gebied bekend als Bergerden, maar is sinds 2015 omgedoopt tot NEXTgarden en richt zich voornamelijk op de algemene tuinbouw. Op het terrein staan diverse ondernemingen en overheidskennisinstellingen die samen werken om de algehele productieketen slimmer, rendabeler en duurzamer te maken.

Op de volgende website is er meer over NEXTgarden beschikbaar.

Agropark

Op het Agropark zijn er voor bedrijven mogelijkheden om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Dit geldt ook voor Agropark II. Het Agropark ligt dichtbij de A15 en maakt onderdeel uit van het glasbouwtuingebied NEXTgarden.

De capaciteit van een zakelijke glasvezelverbinding

Een zakelijke glasvezelverbinding beschikt standaard over een capaciteit van 1 Gbit/s. Op dit enorme groeipad is het mogelijk om verschillende diensten- en services te stapelen die ondersteuning bieden bij uw bedrijfsvoering. Zakelijke glasvezelverbindingen zijn daarnaast ook modulair- en schaalbaar van opbouw, waardoor het mogelijk is om meerdere diensten af te nemen over dezelfde verbinding. Indien een capaciteit van 1 Gbit/s onvoldoende toereikend is voor de behoeften van uw organisatie, dan kan IP Visie op aanvraag en tegen een meerprijs deze capaciteit verhogen naar 10 Gbit/s.


Huissen maakt onderdeel uit van de gemeente Lingewaard