+31 76 - 5331331

Glasvezel De Schaft in Houten

Op bedrijventerrein de Schaft in Houten ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten voor een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Redundant uitgevoerde verbinding

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een Redundant uitgevoerde verbinding. Door het kiezen van redundantie in uw verbinding heeft u zekerheid over de uptime. Er zijn verschillende varianten van een Redundante verbinding Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Onze adviseurs weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Zakelijk Glasvezel delen op de Schaft

Wanneer u met meerdere partijen in hetzelfde bedrijfspand bent gevestigd, dan bestaat er de mogelijkheid om een glasvezelverbinding te delen om zo kosten te besparen. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant en is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding. Hierbij is het gebruikelijk dat de hoofdcontractant de gemoeide kosten voor een glasvezelaansluiting doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan vervolgens direct bij IP Visie zijn gewenste diensten afnemen, waarvoor iedere partij individueel wordt gefactureerd. De diensten die worden afgenomen staan allemaal los van elkaar en zijn afgeschermd.