+31 76 - 5331331

Glasvezel Het Rondeel in Houten

Op het bedrijventerrein het Rondeel in Houten ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan Zakelijk Glasvezel zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Snelheden tot 1.000 Mbit/s (of zelfs hoger op aanvraag) kunnen behaald worden met Zakelijk Glasvezel. Een ander groot voordeel is dat uw uploadsnelheid gelijk is aan uw downloadsnelheid. Voor bedrijven is het zeer interessant om meerdere diensten over een enkele verbinding te laten lopen. Dit wilt zeggen dat uw overige lijnen opgezegd kunnen worden omdat glasvezel al deze lijnen gaat vervangen. Naast dit zijn er nog veel meer voordelen verbonden aan een glasvezelverbinding.

Bekijk de glasvezeltarieven en mogelijkheden op bedrijventerrein Rondeel

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Rondeel kent ieder zijn eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De glasvezeltarieven die gelden voor uw bedrijfslocatie zijn afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer uw bedrijfspand gemakkelijk aan het glasvezelnetwerk kan worden gekoppeld. Geïnteresseerd naar de alle tarieven en mogelijkheden voor Zakelijk glasvezel voor uw bedrijfspand. Voer een Glasvezel Postcodecheck uit voor uitsluitsel.