+31 76 - 5331331

Glasvezel Molenzoom in Houten

Op het kantorenpark de Molenzoom in Houten ligt een glasvezel netwerk. Bedrijven kunnen worden aangesloten op dit netwerk. De kosten zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en afstand tot de glasvezel infrastructuur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezeltarieven & mogelijkheden in Molenzoom

Elke locatie in Nederland heeft haar eigen unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel, dus ook in Molenzoom. Deze geldende tarieven zijn gebonden aan de afstand van het glasvezelnetwerk tot uw pand. Voor de aansluitkosten geldt dat hoe makkelijker uw pand te koppelen is op het glasvezelnetwerk, hoe lager de aansluitkosten uitvallen. Bekijk de mogelijkheden en actuele tarieven van Molenzoom in onze glasvezel postcodecheck.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Molenzoom

Bij een nieuwe aansluiting bedraagt de levertijd van Zakelijk Glasvezel 3 tot 4 maanden. Er komt bij het realiseren van een fysieke glasvezelverbinding in Molenzoom een hoop kijken. De oplevering is opgedeeld in ongeveer 20 deelprocessen en kent verschillende levertijd remmende factoren. Denk aan zaken als de bouwvak, vorst, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, gemeentelijke vergunningen en meer.