Glasvezel Doornkade in Houten

Op het bedrijventerrein Doornkade in Houten ligt een glasvezelnetwerk van KPN. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Aanvragen Zakelijk Glasvezel in Doornkade

Indien u Zakelijk Glasvezel wilt aanvragen, dan hebben we een aantal gegevens van u nodig zoals bedrijfs- en locatiegegevens. Aanvullende diensten die u wenst te gebruiken zult u bij de aanvraag ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. Uw voorkeur voor een beheerde of onbeheerde router (managed of unmanaged) wordt ook gevraagd bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel Levertijd in Doornkade

De levertijd voor Zakelijk Glasvezel bedraagt bij een nieuwe aansluiting 3 tot 4 maanden. Dit omdat er veel komt kijken bij het realiseren van een fysieke glasvezelaansluiting in Doornkade. De oplevering is opgedeeld in ruwweg 20 deelprocessen en kent verscheidene oplevertijd vertragende factoren. U moet dan denken aan zaken als de bouwvak, obstakels op de route zoals snel- / waterwegen, vorst, nodige vergunningen en meer.

Doe de Glasvezel postcodecheck