+31 76 - 5331331

Glasvezel Doornkade in Houten

Op het bedrijventerrein Doornkade in Houten ligt een glasvezelnetwerk. Bedrijven kunnen hierop worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw glasvezeltarieven op Doornkade

Iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Doornkade kent zijn eigen unieke tarieven voor een zakelijke glasvezelaansluiting. De glasvezeltarieven worden berekend aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelknooppunt. De eenmalige aansluitkosten voor Zakelijk Glasvezel zullen aantrekkelijker uitvallen wanneer blijkt dat uw bedrijfspand gemakkelijk te koppelen is aan het glasvezelnetwerk. Met de Glasvezel Postcodecheck is het mogelijk om gemakkelijk inzicht te krijgen in de actuele glasvezeltarieven en mogelijkheden voor uw bedrijfspand op bedrijventerrein Doornkade.

IP Bellen via Zakelijk Glasvezel

Bellen over een zakelijke glasvezelverbinding is een betrouwbare en veilige manier om uw telefoonverkeer af te handelen via uw glasvezelaansluiting. Het data- en telefoonverkeer worden gescheiden over dezelfde breedbandverbinding getransporteerd. IP Visie biedt een tweetal VoIP Voice over IP) diensten om uw telefoonverkeer aan te sluiten op het IP-netwerk. Wanneer u in het bezit bent van een eigen telefooncentrale en u wenst gebruik te maken van de voordelen van VoIP, dan kunt u gebruikmaken van een SIP-trunk. Bent u niet in het bezit van een eigen telefooncentrale, maar wenst u toch gebruik te kunnen maken van een van onze VoIP diensten? Dan is het mogelijk om met Hosted Telefonie deze functionaliteit te huren tegen een maandelijks bedrag per gebruiker.