+31 76 - 5331331

Glasvezel Houten

In Houten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Houten beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities kunnen worden aangesloten.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Houten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan Zakelijk Glasvezel zijn een hoop voordelen verbonden. Met een steeds groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot 1.000 Mbit/s een perfecte keuze. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is de modulaire en schaalbare opbouw. Hierdoor kunt u over slechts één verbinding meerdere diensten afnemen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Contract afsluiten voor Zakelijk Glasvezel in Houten

Er zijn voor Zakelijk Glasvezel standaard een drietal contracttermijnen. Het is mogelijk om een 1-jarig, 3-jarig of 5-jarig contract af te sluiten. Bij het afsluiten van een contract met een langere looptijd, dan kunt u in veel gevallen profiteren van een aantrekkelijker tarief voor zowel de eenmalige als de maandelijkse kosten. Wanneer de initiële contractperiode is verstreken, dan is er uiteraard de mogelijkheid om het contract te verlengen voor wederom een periode van 1, 3 of 5 jaar. Als u geen verlengingscontract doet tekenen, dan zal de glasvezelverbinding maandelijks opzegbaar zijn en blijven de tarieven die zijn afgesproken in het oorspronkelijke contract geldig.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Houten

In Nederland zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie, dus ook in Houten. De geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie in Houten.