Glasvezel Houten

In Houten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Houten beschikt over een eigen glasvezelring, die is opgebouwd vanuit de centrales aan de Hoefbladhof en de Kromme Schaft. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden op bedrijventerreinen in Houten

In Houten zijn diverse bedrijventerreinen. Op vrijwel alle bedrijventerreinen in Houten ligt een glasvezelnetwerk. Tussen de bedrijventerreinen De Meerpaal, Het Rondeel en Doornkade lag al een klein glasvezelnetwerk, wat nieuw leven is ingeblazen en uitgebreid. Deze terreinen zijn uiteindelijk in drie fasen voorzien van glasvezel.

De Meerpaal

Op bedrijventerrein De Meerpaal ligt een glasvezelnetwerk. De Meerpaal was het eerste bedrijventerrein in 2018 waarbij het al aanwezige glasvezelnetwerk(je) nieuw leven ingeblazen werd. Alle bedrijven die op het terrein gevestigd zijn kunnen gemakkelijk en tegen aantrekkelijke voorwaarden op het glasvezelnetwerk aangesloten worden.

Het Rondeel

Bedrijventerrein Het Rondeel beschikt ook over een eigen glasvezelinfrastructuur. Bedrijventerrein Het Rondeel was het tweede bedrijventerrein waarbij het al aanwezige glasvezelnetwerk(je) nieuw leven ingeblazen werd. Overal op het terrein zijn glasvezelvoorzieningen aanwezig, waardoor bedrijven niet alleen eenvoudig maar ook tegen aantrekkelijke voorwaarden aangesloten kunnen worden.

Doornkade

Bedrijventerrein Doornkade beschikt eveneens over een eigen glasvezelnetwerk en was het derde terrein waarbij het al aanwezige glasvezelnetwerk(je) nieuw leven in geblazen werd. Overal op het terrein kunnen snelle internetverbindingen tegen aantrekkelijke voorwaarden gerealiseerd worden.

Overige bedrijfslocaties in Houten

Naast de grootste bedrijventerreinen van Houten zijn op diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op De Schaft en Molenzoom kunnen bedrijven ook worden aangesloten op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Houten.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Houten

In Nederland zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie, dus ook in Houten. De geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie in Houten.