+31 76 - 5331331

Glasvezel Houten

In Houten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. Houten beschikt over een eigen glasvezelring, waardoor bedrijven vrijwel overal gunstig kunnen worden aangesloten. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Houten die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Aan Zakelijk Glasvezel zijn een hoop voordelen verbonden. Met een steeds groeiende vraag naar bandbreedte is Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot 1.000 Mbit/s een perfecte keuze. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, dit betekent dat de uploadsnelheid even hoog is als de downloadsnelheid. Een van de grootste voordelen van een glasvezelverbinding is de modulaire en schaalbare opbouw. Hierdoor kunt u over slechts één verbinding meerdere diensten afnemen. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel nog vele andere voordelen.

Zakelijk Glasvezel in Houten bestellen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel aanvraagt, dan komen er een aantal zaken om de hoek kijken. Naast een aantal bedrijfs- en locatiegegevens dient u in de aanvraag onder andere aan te geven van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Indien u extra (vaste) IP-adressen wenst, dan kan dit ook worden aangegeven in de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Houten

In Nederland zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie, dus ook in Houten. De geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie in Houten.

Postcodes: 3990, 3991, 3992, 3993, 3994 en 3995