Glasvezel Houten

In Houten zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Houten beschikt over een eigen glasvezelring, die is opgebouwd vanuit de centrales aan de Hoefbladhof en de Kromme Schaft. Hierdoor kunnen bedrijven vrijwel overal tegen gunstige condities worden aangesloten.

Doe de glasvezel postcodecheck

Bedrijventerreinen in Houten

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Houten, die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

  • De Meerpaal
  • Het Rondeel
  • Doornkade

Overige bedrijfslocaties in Houten

Naast de grootste bedrijventerreinen van Houten zijn op diverse andere bedrijfslocaties ook mogelijkheden voor bedrijven om op het glasvezelnetwerk aangesloten te worden. Op De Schaft en Molenzoom kunnen bedrijven ook worden aangesloten op het uitgebreide glasvezelnetwerk van Houten.

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel in Houten

In Nederland zijn de tarieven voor Zakelijk Glasvezel uniek per bedrijfslocatie, dus ook in Houten. De geldende glasvezeltarieven voor uw bedrijfslocatie zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Als uw bedrijfspand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Postcodecheck kunt u snel en eenvoudig inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden voor uw locatie in Houten.