+31 76 - 5331331

Glasvezel Horst (Limburg)

In Horst zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. Horst beschikt nog niet over een eigen glasvezelnetwerk, maar bedrijven kunnen op individuele basis gewoon worden aangesloten. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Horst (Limburg) die gevestigd zijn op bedrijventerrein:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Met een groeiende vraag naar meer bandbreedte onder bedrijven biedt Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s een ideale oplossing. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, dit betekent dat uw uploadsnelheid altijd gelijk zal zijn aan de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Horst

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient in de aanvraag ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen tot uw beschikking wilt hebben, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven. Om Zakelijk Glasvezel aan te vragen kunt u contact opnemen met een van onze consultants.