+31 76 - 5331331

Glasvezel Horst (Limburg)

In Horst zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Horst beschikt over een eigen glasvezel infrastructuur, waardoor bedrijven kunnen worden aangesloten. De tarieven voor een glasvezelaansluiting zijn afhankelijk van de locatie, gewenste snelheid voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Horst (Limburg) die gevestigd zijn op het bedrijventerrein Hoogveld.

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Een zakelijke glasvezelverbinding kent vele voordelen. Met een groeiende vraag naar meer bandbreedte onder bedrijven biedt Zakelijk Glasvezel met internetsnelheden tot wel 1.000 Mbit/s een ideale oplossing. Zakelijk Glasvezel is symmetrisch van aard, dit betekent dat uw uploadsnelheid altijd gelijk zal zijn aan de downloadsnelheid. Daarnaast is Zakelijk Glasvezel modulair en schaalbaar van opbouw, hierdoor is het mogelijk om over slechts één verbinding meerdere diensten af te nemen. Naast dit zijn er nog vele andere voordelen verbonden aan Zakelijk Glasvezel.

Zakelijk Glasvezel aanvragen in Horst

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. Verder dient in de aanvraag ook opgegeven te worden welke aanvullende diensten u over de glasvezelverbinding wenst af te nemen en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra IP-adressen tot uw beschikking wilt hebben, dan kunt u dit ook in de aanvraag opgeven.