Glasvezel Horn

In Horn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Horn beschikt over een uitstekende digitale infrastructuur, hierdoor kunnen bedrijven bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Horn die gevestigd zijn op het bedrijventerrein aan de Heythuyserweg.

Zakelijk glasvezeltarieven in Horn

In Horn geldt voor Zakelijk Glasvezel dat de bijbehorende tarieven uniek zijn per locatie. De tarieven van uw pand worden bepaald door de afstand tussen uw pand en het glasvezelnetwerk. Hoe gemakkelijker het is om uw aansluiting op het glasvezelnetwerk te realiseren, hoe lager de eenmalige kosten zullen zijn. Om inzicht te krijgen over de mogelijkheden en tarieven in Horn is het noodzakelijk om een Postcodecheck uit te voeren.

Diensten over Zakelijk Glasvezel

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Denk dan aan diensten als Ethernet VPN, SIP-trunk, Zakelijk Pinnen, VoIP bellen en nog veel meer. U kunt zoveel diensten afnemen als u kunt passen op de glasvezel access met een limiet van 1 Gbit/s.