+31 76 - 5331331

Glasvezel Zevenhuis in Hoorn

Op het bedrijventerrein Zevenhuis in Hoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het terrein kunnen bedrijven eenvoudig op dit netwerk worden aangesloten. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel op Zevenhuis aanvragen

Wanneer u Zakelijk Glasvezel doet aanvragen, dan zijn er een aantal bedrijfs- en locatiegegevens van u vereist. In de aanvraag dient verder opgegeven te worden van welke aanvullende diensten u gebruik wenst te maken en uw voorkeur voor een managed of unmanaged glasvezelrouter. Wanneer u extra (vaste) IP-adressen wenst af te nemen, dan kan dit ook worden opgegeven in de aanvraag. Neem contact op met een van ozne consultants om Zakelijk Glasvezel aan te vragen.

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen via uw zakelijke glasvezelverbinding. Over een enkele verbinding worden hierbij data- en telefonie gescheiden van elkaar getransporteerd. U heeft keuze uit een tweetal VoIP (Voice over IP) diensten. Zo kan uw huidige telefooncentrale op locatie worden voorzien van een SIP Trunk om zo gebruik te kunnen maken van VoIP. Indien u niet in het bezit bent van een eigen telefooncentrale, dan kunt u de functionaliteiten van een telefooncentrale huren met Hosted Telefonie.