Glasvezel Nieuwe Steen in Hoorn

Op het bedrijventerrein Nieuwe Steen in Hoorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting kunnen berekend worden aan de hand van onze postcodecheck en zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Altijd internet, altijd online

Indien u voor de bedrijfsvoering van uw organisatie altijd in verbinding moet staan met het internet, dan is een Redundante glasvezelverbinding een geschikte oplossing. U heeft dan zekerheid over de uptime van uw glasvezelverbinding. Redundantie is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan je onder andere bereiken door een verbinding af te nemen bij verschillende providers met een geografisch van elkaar gescheiden netwerk. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij kunnen u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze geschikt zijn voor uw situatie en waarom.

Doe de Glasvezel postcodecheck