+31 76 - 5331331

Glasvezel Nieuwe Steen in Hoorn

Op het bedrijventerrein Nieuwe Steen in Hoorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten van een glasvezelaansluiting kunnen berekend worden aan de hand van onze postcodecheck en zijn afhankelijk van de gewenste snelheid voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Aanvullende diensten

Standaard wordt over een glasvezelverbinding de standaard dienst Zakelijk Internet geleverd. Naast deze dienst kunnen meerdere aanvullende diensten geleverd worden over de verbinding. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Nieuwe Steen

Op bedrijventerrein Nieuwe Steen geldt dat voor Zakelijk Glasvezel de tarieven uniek zijn per bedrijfslocatie. De tarieven voor Zakelijk Glasvezel zijn grotendeels afhankelijk van de afstand tussen uw bedrijfspand en de dichtstbijzijnde glasvezelinfrastructuur. Wanneer u pand gemakkelijk aangesloten kan worden op het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Controleer aan de hand van onze Postcodecheck de geldende tarieven en mogelijkheden van Zakelijk Glasvezel voor uw locatie.