+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoorn 80 in Hoorn

Op het bedrijventerrein Hoorn 80 in Hoorn ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van dit bedrijventerrein wordt Zakelijk Glasvezel geleverd tegen standaard tarieven. De maandelijkse kosten van een glasvezelverbinding worden bepaald door de kosten van de glasvezelaccess, gewenste bandbreedte voor internet, contractduur en routerkeuze.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Controleer uw tarieven voor Zakelijk Glasvezel op Hoorn 80

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijventerrein Hoorn 80 gelden unieke tarieven voor Zakelijk Glasvezel. De tarieven worden bepaald aan de hand van de afstand tussen uw bedrijfspand en het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Wanneer uw bedrijfspand gemakkelijker aan het glasvezelnetwerk kan worden gekoppeld, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Om inzicht te krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden kunt u een Postcodecheck uitvoeren.

Aanvullende diensten Zakelijk Glasvezel

Over een glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Intnernet geleverd. Zonder Zakelijk Internet is het helaas niet mogelijk om Zakelijk Glasvezel af te nemen. Naast Zakelijk Internet is er de mogelijkheid om verschillende aanvullende diensten af te nemen. Denk hierbij aan diensten als VoIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP Trunk en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezelverbinding bepaald hoeveel diensten er maximaal afgenomen kunnen worden. U kunt net zoveel diensten stapelen of aanpassen totdat de maximale capaciteit van de glasvezelverbinding is bereikt.