+31 76 - 5331331

Glasvezel Holenweg in Hoorn

Op het bedrijventerrein aan de Holenweg in Hoorn is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezelnetwerk van KPN. De tarieven voor glasvezel zijn afhankelijk van de contractduur, de keuze voor de internetsnelheid en router en de afstand tot het dichtstbijzijnde glasvezel knooppunt.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP bellen, Ethernet VPN, Zakelijk Pinnen, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Zakelijk Glasvezel delen op Holenweg

Om op de kosten van een glasvezelverbinding te besparen, is er de mogelijkheid om deze te delen met een andere partij. Alle partijen die deel wensen te nemen aan deze constructie dienen echter wel in hetzelfde bedrijfspand gevestigd te zijn. Een van de partijen zal worden aangesteld als hoofdcontractant. De hoofdcontractant is verantwoordelijk voor de glasvezelverbinding en betaald hiervoor dan ook de eenmalige- en maandelijkse kosten. Het is hierbij gebruikelijk dat deze kosten gedeeltelijk worden doorgerekend naar de overige partijen. Wanneer u een glasvezelverbinding doet delen, dan is het zo dat het verbruik van de overige partijen geen invloed heeft op uw eigen internetsnelheid. Doordat er gebruik wordt gemaakt van verschillende kleuren licht maakt het niet uit hoeveel bandbreedte de overige partijen verbruiken, simpelweg omdat uw eigen internetsnelheid hier geen hinder van ondervindt.