Glasvezel Hoorn

In Hoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoorn beschikt over een uitgebreide infrastructuur zowel op het gebied van koper als glasvezel. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezel op bedrijventerreinen in Hoorn

Hoorn beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Het gaat om:

  • Hoorn-80
  • Zevenhuis
  • Schelphoek
  • Westfrisia
  • De Oude Veiling

Overige locaties in Hoorn

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Hoorn uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen aan de Lageweg en directe omgeving, Gildenweg, het bedrijventerrein aan de Holenweg en Berkhouterweg.

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Hoorn en de binnenstad. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Nieuwe Steen, Grote Waal en Kersenboogerd een glasvezel aansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat u de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.