+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoorn

In Hoorn zijn er volop mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. Hoorn beschikt over een uitgebreide infrastructuur zowel op het gebied van koper als glasvezel. Bedrijven kunnen hierdoor bijna overal tegen aantrekkelijke condities een snelle internet aansluiting realiseren.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezel op diverse bedrijventerreinen in Hoorn

Hoorn beschikt over een aantal bedrijventerreinen. Op al deze bedrijventerreinen kunnen bedrijven aangesloten worden op het glasvezelnetwerk. Glasvezel is zeer geschikt voor allerlei toepassingen, mede doordat glasvezel aansluitingen modulair van opbouw zijn.

Hoorn-80

Het bedrijventerrein Hoorn 80 beschikt al geruime tijd over een glasvezelnetwerk. In alle straten van dit terrein liggen lege buizen en vezels, zodat overal eenvoudig aansluitingen gerealiseerd kunnen worden.

Bedrijventerrein Hoorn-80 kent naast een optimale bereikbaarheid via diverse snelwegen, ook de aanwezigheid van een glasvezelnetwerk. Dit zijn belangrijke voordelen om hier te vestigen.

Zevenhuis

Ook op bedrijventerrein Zevenhuis is het mogelijk om gebruik te maken van glasvezel om zo over een snelle internet verbinding te beschikken.

Overige locaties in Hoorn

Naast de grote bedrijventerreinen kennen ook diverse andere locaties in Hoorn uitstekende mogelijkheden voor glasvezel verbindingen. Zo zijn er ook goede voorzieningen op De Schelphoek, Lageweg en directe omgeving, Gildenweg, het bedrijventerrein aan de Holenweg en Berkhouterweg.

Naast de reeds genoemde typische bedrijfslocaties zijn er ook mogelijkheden in de diverse wijken van Hoorn en de binnenstad. Zo kunnen bedrijven die gevestigd zijn in Nieuwe Steen, Grote Waal en Kersenboogerd een glasvezel aansluiting bestellen als zij daar behoefte aan hebben.

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen

Aan een glasvezelverbinding zitten een hoop voordelen, voornamelijk voor bedrijven. Op glasvezel kunnen uitermate hoge internetsnelheden gehaald worden, 1.000 Mbit/s of zelfs hoger op aanvraag. Niet alleen de downloadsnelheid is hoog, maar bij glasvezel is de uploadsnelheid altijd gelijk aan uw downloadsnelheid. Het is mogelijk om meerdere diensten af te nemen over een zakelijk glasvezelverbinding. De glasvezelverbinding zal dus ter vervangen komen van uw (mogelijk meerdere) verbinding(en). Naast dit kent een glasvezelverbinding nog veel meer voordelen.

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijk glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn nog een hoop aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. Dan moet u denken aan diensten als VOIP, Ethernet VPN, SIP-trunk en nog veel meer. Op uw glasvezel access kunt u diensten blijven stapelen totdat uw de limiet van 1 Gbit/s heeft bereikt.

Redundante glasvezelverbinding in Hoorn

Wanneer Internet van het grootste belang is voor organisaties, dan kunt u kiezen voor een redundant uitgevoerde verbinding. U bent dan verzekerd dat uw verbinding online is ten alle tijden. Redundantie kan op meerdere manieren toegepast worden. Denk bijvoorbeeld aan een dubbel uitgevoerde verbinding op een geografische gescheiden netwerk van verschillende providers. Wenst u advies voor het kiezen van een geschikte oplossing voor uw situatie? Dan kunt u terecht bij een van onze adviseurs. Zij weten u alles te vertellen over de verschillende varianten redundantie en of deze aansluiten op uw situatie en waarom.