+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogwoud

In Hoogwoud zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezel aansluiting in Hoogwoud zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel diensten

Over een zakelijke glasvezelverbinding wordt standaard de dienst Zakelijk Internet geleverd. Er zijn naast Zakelijk Internet nog vele aanvullende diensten waaruit u een selectie kunt maken. U kunt dan denken aan diensten als VoIP, SIP Trunk, Ethernet VPN en nog vele andere diensten. De capaciteit van de glasvezel access bepaald hoeveel diensten er maximaal kunnen worden afgenomen. Deze capaciteit bedraagt standaard 1 Gbit/s. U bent vrij om diensten te stapelen of aan te passen, zolang de maximale capaciteit van 1 Gbit/s niet wordt overschreden.

Oplevering Zakelijk Glasvezel in Hoogwoud

Zakelijk Glasvezel kent voor het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting een levertijd van gemiddeld 3 tot 4 maanden. Reden voor deze doorlooptijd is dat er bij het realiseren van een nieuwe glasvezelaansluiting in Hoogwoud een hoop komt kijken. Zo bestaat een oplevering uit ongeveer 20 deelprocessen en zijn er verschillende factoren die de oplevering kunnen doen vertragen. U kunt hierbij denken aan zaken als vorst, obstakels op de route (snel-/waterwegen), de bouwvak, het aanvragen van gemeentelijke vergunningen en meer...