+31 76 - 5331331

Glasvezel Gadering in Hoogvliet

Op bedrijventerrein de Gadering in Hoogvliet is in 2008 een glasvezelnetwerk aangelegd door KPN. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die in de straten van De Gadering zijn gevestigd. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal gewenste IP adressen, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Voordelen van Zakelijk Glasvezel

Zakelijk Glasvezel kent vele voordelen. Het bekendste voordeel is uiteraard dat u de beschikking krijgt over razendsnel internet met snelheden tot wel 1.000 Mbit/s. Daarbij geldt ook dat de uploadsnelheid en de downloadsnelheid bij Zakelijk Glasvezel altijd aan elkaar gelijk zijn. Zakelijk Glasvezel is modulair en schaalbaar van opbouw, waardoor er over slechts één verbinding meerdere diensten kunnen worden geleverd. Hierdoor is het afnemen van meerdere lijnen niet langer nodig. Naast dit kent Zakelijk Glasvezel voor bedrijven nog vele andere voordelen.

Een glasvezelverbinding delen op bedrijventerrein Gadering

Om op kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelaansluiting te delen met een andere partij die in hetzelfde bedrijfspand is gevestigd. Wanneer een glasvezelverbinding wordt gedeeld, dan wordt er een partij aangesteld als hoofdcontractant die verantwoordelijk is voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat de hoofdcontractant een deel van de eenmalige- en maandelijkse kosten doet doorrekenen naar de overige partijen. Iedere partij kan zijn eigen gewenste diensten afnemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij zijn afgeschermd en dus niet zichtbaar voor de overige partijen.

Gadering