+31 76 - 5331331

Glasvezel Compotex Gadering in Hoogvliet

Op het bedrijvencentrum Compotex Gadering in Hoogvliet ligt een glasvezel netwerk van KPN. In alle straten van het bedrijvencentrum wordt Zakelijk Glasvezel tegen standaard tarieven geleverd. De kosten van een glasvezel aansluiting zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, keuze voor de router en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Bellen over uw zakelijke glasvezelverbinding

Met Zakelijk Glasvezel is het mogelijk om op een veilige en betrouwbare manier te bellen. Zowel data als telefonie worden hierbij gescheiden van elkaar getransporteerd over dezelfde verbinding. Bij IP Visie zijn er een tweetal VoIP (Voice over IP) oplossingen waaruit u een keuze kunt maken. Zo kunt u uw eigen telefooncentrale voorzien van een SIP Trunk om zo te profiteren van de voordelen van IP. Daarnaast is het met Hosted Telefonie mogelijk om alle functionaliteiten van een telefooncentrale te huren.

Zakelijk Glasvezeltarieven op Compotex Gadering

Voor iedere bedrijfslocatie op bedrijvencentrum Compotex Gadering gelden unieke glasvezel tarieven. Deze tarieven zijn voornamelijk afhankelijk van de afstand vanaf uw bedrijfspand tot het dichtstbijzijnde glasvezelnetwerk. Indien uw bedrijfspand gemakkelijker gekoppeld kan worden aan het glasvezelnetwerk, dan zullen de eenmalige aansluitkosten aantrekkelijker uitvallen. Aan de hand van onze Glasvezel Postcodecheck kunt u inzicht krijgen in alle actuele tarieven en mogelijkheden.