+31 76 - 5331331

Glasvezel Hoogvliet

In Hoogvliet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk van KPN. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Hoogvliet zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoogvliet die gevestigd zijn op de bedrijventerreinen:

Doe de Glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Hoogvliet

Hoogvliet beschikt over een eigen glasvezel netwerk, waarop bedrijven kunnen worden aangesloten. Het middelpunt van het Hoogvlietse netwerk is de KPN centrale aan de Middenbaan Noord. Van hier vertrekken glasvezelringen naar de woonwijken en bedrijvenlocaties, waardoor vrijwel overal aansluitingen gerealiseerd kunnen worden tegen gunstige tarieven.

Bedrijfsvestigingen koppelen met Zakelijk Glasvezel

Met Zakelijk Glasvezel is er de mogelijkheid om gemakkelijk eventuele bedrijfsvestigingen aan elkaar te koppelen. Op deze manier wordt er één centrale netwerkinfrastructuur gecreëerd die vele voordelen met zich meebrengt. Het koppelen van bedrijfsvestigingen met behulp van Zakelijk Glasvezel kan op verschillende manieren worden gerealiseerd. Er kan bijvoorbeeld gekozen worden voor een IP-VPN voor een optimale Quality of Service. Er is ook de mogelijkheid om vestigingen te koppelen met behulp van een Ethernet VPN of door een IPSEC-tunnel op te zetten, met eigen firewalls over het internet. Tevens is er ook de mogelijkheid om een directe koppeling op te zetten naar het datacenter waar uw servers en applicaties zich bevinden. Werken in de Cloud wordt zo een stuk aangenamer doordat er via een VLAN een directe koppeling wordt gemaakt naar uw eigen serverapparatuur.

Zakelijk Glasvezel delen in Hoogvliet

Om kosten te besparen kan ervoor worden gekozen om een glasvezelverbinding te delen met andere partijen. Hiervoor is het echter wel vereist dat alle deelnemende partijen zijn gevestigd in hetzelfde bedrijfspand. Er zal een partij aangesteld moeten worden als hoofdcontractant die verantwoordelijk zal zijn voor de glasvezelverbinding. Het is gebruikelijk dat een deel van de aansluit- en maandelijkse kosten door de hoofdcontractant worden doorgerekend naar de overige partijen. Iedere partij heeft vervolgens de mogelijkheid om zijn eigen gewenste dienstenpakket rechtstreeks af te nemen bij IP Visie, iedere partij wordt hiervoor dan ook individueel gefactureerd. Alle afgenomen diensten per partij staan los van elkaar en zijn afgeschermd van de overige partijen.