Glasvezel Hoogvliet

In Hoogvliet zijn er voldoende mogelijkheden voor bedrijven om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De kosten voor een glasvezelaansluiting in Hoogvliet zijn afhankelijk van de locatie, afstand tot de glasvezel infrastructuur, gewenste bandbreedte voor internet en contractduur.

Doe de glasvezel postcodecheck

Glasvezelmogelijkheden in Hoogvliet

Hoogvliet beschikt over een eigen glasvezel netwerk, waarop bedrijven kunnen worden aangesloten. Het middelpunt van het Hoogvlietse netwerk is de centrale aan de Middenbaan Noord. Van hier vertrekken glasvezelringen naar de woonwijken en bedrijvenlocaties, waardoor vrijwel overal aansluitingen gerealiseerd kunnen worden tegen gunstige tarieven.

De Gadering

Speciale mogelijkheden zijn er voor bedrijven in Hoogvliet die gevestigd zijn op bedrijventerrein de Gadering.

Op bedrijventerrein de Gadering is al in 2008 een glasvezel netwerk aangelegd. Zakelijk Glasvezel wordt tegen standaard tarieven geleverd aan alle bedrijven die hier zijn gevestigd. De maandelijkse kosten van een glasvezel aansluiting zijn onder andere afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, aantal gewenste IP adressen, keuze voor de router en contractduur.