+31 76 - 5331331

Glasvezel Martenshoek in Hoogezand

Op het bedrijventerrein Martenshoek in Hoogezand is het voor bedrijven mogelijk om aangesloten te worden op het glasvezel netwerk. De tarieven zijn afhankelijk van de gewenste bandbreedte voor internet, afstand tot de glasvezel infrastructuur en contractduur.

Doe de Glasvezel postcodecheck

Zakelijk Glasvezel in Martenshoek aanvragen

Bij de aanvraag van Zakelijk Glasvezel zullen we om een aantal gegevens vragen. Denk hierbij aan bedrijfs- en locatiegegevens. De aanvullende diensten die u wenst af te nemen zult u ook moeten opgeven. Ook kunt u aangeven dat u extra (vaste) IP-adressen wenst te ontvangen. De keuze voor een manage of unmanaged router is ook aan te geven bij de aanvraag. Om Zakelijk Glasvezel te bestellen kunt contact opnemen met een van onze consultants.

Zakelijk Glasvezel tarieven in Martenshoek

In Martenshoek zijn de glasvezeltarieven gebonden met de locatie van uw pand. De tarieven van Zakelijk Glasvezel zijn afhankelijk van de locatie van uw pand tot het landelijke glasvezelnetwerk. Wanner het makkelijker is om uw pand te koppelen aan het glasvezelnetwerk, des te lager de aansluitkosten zullen uitvallen. Controleer de mogelijkheden en actuele tarieven van Martenshoek in onze glasvezel postcodecheck.